Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vinterhøst og dyrkning i skuldersæsonerne

26. august 2023 kl. 10:00 - 15:00

1000 kr.
Vinterdyrkning og sæsonforlængelse
Køkkenhavekursus

Vinterhøst og dyrkning i skuldersæsonerne

Har du tomme havebede, et drivhus der bare står tomt når tomaterne er høstet eller et par højbede der med simple virkemidler kan overdækkes til dyrkning i de køligere måneder, og endnu vigtigere – har du en drøm om at dyrke og høste grøntsager og frisk grønt til salatskålen året rundt? Så er dette kurset for dig.

Vi kommer igennem

  • Hvad er særligt ved vinterdyrkning og dyrkning i skuldersæsonerne – disponering af havens dyrkningsarealer, mikroklimaers betydning, forspiring, moduldyrkning, rotations- og underbeplantningsmetoder
  • Opmærksomhedspunkter og troubleshooting ved helårsdyrkning – skadedyr, sygdomme, faldgruber og fejlagtige antagelser – tips og tricks, der gør hele forskellen
  • Hvad kan man dyrke i de forskellige måneder, hvornår skal hvad sås, for at du kan høste året rundt

Det får du med hjem

  • Du vil gå hjem fra dagen, mæt på information, gå på mod, ømme lattermuskler og maven fuld af lokale specialiteter, sandsynligvis overrasket over hvor stor en variation af friske grøntsager, der kan dyrkes året rundt med ganske få virkemidler lige her i Danmark.
  • Du vil have en konkret plan for hvad, hvordan og hvornår du skal ”slå til”, så og prikle for at timingen bliver rigtig og urtehaven er ligeså frodig i det sene efterår, vinter og det tidlige forår som om sommeren.
Vinterdyrkning og sæsonforlængelse
Tid

26. august 2023 kl. 10-15

Sted

Yens Have

Pris

1000 kr. incl frokost, kaffe/the og kage

Detaljer

Dato:
26. august 2023
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Pris:
1000 kr.
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
#

Sted

Yens have – Abild
Gudme Kohavevej 43
Gudme, 5884 Danmark
+ Google Maps