Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Alt om dyrkning af tomater

29. april 2023 kl. 10:00 - 15:00

1000 kr.
Køkkenhavekursus

Alt om dyrkning af tomater

Hvorfor er der så langt imellem klaserne på mine tomatplanter? Hvorfor falder så mange blomster af uden at lave tomater? Hvorfor bliver nogle tomater ramt af griffelråd? Hvor meget skal man gøde og hvor tit? Hvilke tomatsorter skal jeg vælge til lige præcis mit drivhus?

I 2 små drivhuse og en 100 m2 stor væksttunnel dyrker Jeg selv hvert år over 50 forskellige og farvestrålende varianter af tomater og høster over 500 kg tomater. Hver variant omhyggeligt udvalgt efter særegne kvaliteter fra smag, sundhed og tidlighed til form og farver. Er du begynder eller garvet tomatdyrker, vil du komme hjem med ny viden og inspiration til den kommende tomatsæson.

Vi kommer rundt om

  • Jordforbedring inden plantning, gødning i hele vækstsæsonen, vanding, beskæring, hvilke tomater kan hvad? (typer og varianter), sygdomme og skadedyr, optimalt høsttidspunkt, trouble shooting og forlængelse af vækstsæson.

Det får du med hjem

  • Efter denne dag vil du gå hjem og kunne få det absolut meste ud af tomatsæsonen i dit drivhus, din balkon eller din have. Du jord under neglene og masser af konkrete tips og inspiration med dig hjem, som kan gøre en mærkbar forskel på hvor stor succes du har med tomatdyrkningen i dit eget drivhus.
  • 2 tomatplanter til drivhuset du selv vælger ud af de spændende varianter jeg dyrker i år
  • Der vil være mulighed for at købe flere planter af tomatvarianter jeg selv dyrker på Abild med hjem til dit eget drivhus
Tid

29. april 2023 kl. 10-15

Sted

Yens Have

Pris

1000 kr. incl frokost, kaffe/the og kage

Detaljer

Dato:
29. april 2023
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Pris:
1000 kr.
Hjemmeside:
https://www.safeticket.dk/

Sted

Yens have – Abild
Gudme Kohavevej 43
Gudme, 5884 Danmark
+ Google Maps